لب ها

اگر تا به حال دندان هایتان را پر کرده باشید و یا دندانی را کشیده باشید، حتما بی حسی لب ها را تجربه کرده اید. بی حس شدن لب ها برای بسیاری از افراد ناخوشایند است و میکوشند تا هر چه سریعتر پس از خروج از مطب دندانپزشک از شر آن راحت شوند. اما چرا لب ها پس از اعمال دندانپزشکی بی حس میشوند و چطور میتوان سریعتر از شر این حس ناخوشایند راحت شد. با ما همراه باشید و مقاله های قبلی ما را نیز مطالعه کنید.

چرا لب ها و چانه بی حس میشوند ؟

لب ها

برای جلوگیری از احساس کوچکترین دردی، دندانپزشک اعصاب قسمت خاصی از دهان را با تزریق، بی حس میکند. به طور معمول این بی حسی تا چند ساعت باقی خواهد ماند و کم کم محو میشود. اما در صورت انجام جراحی هایی نظیر جراجی فک، قسمت بیشتری از لپ و چانه بی حس میشوند که دلیل آن میتواند تحت فشار قرار گرفتن عصب خاصی باشد. گاهی این بی حسی ها تا یک سال هم به طول خواهند کشید. در مواردی نظیر جراحی ایمپلنت، اگر عصب به طور مستقیم آسیت دیده باشد شانس کمی برای بهبود عصب وجود خواهد داشت و ممکن است بی حسی دائمی گریبان گیر فرد شود.

چه مدت طول میکشد تا عصب کشیده شده ( آسیب دیده ) به حالت قبلی خود برگردد؟

مدت بهبود عصب کاملا به شدت آسیب دیدگی مربوط است. در جراحی دندان عقل، جراحی فک و … احتمال دارد فشار زیادی روی عصب وارد شود و ماه ها عصب به حالت اولیه خود بازنگردد. اما چنین آسیب دیدگی هایی به شدت نادر هستند و در اغلب موارد پس از چندین هفته بی حسی به طور کامل برطرف خواهد شد.

درمان بی حسی لب و چانه

اگر بی حسی دندان شما پس از چند روز همچنان برطرف نشده و قسمت هایی از لب و فک همچنان بی حس هستند باید به دندانپزشکتان مراجعه کنید. دندانپزشک ممکن است چندین مدل داروی مختلف اعم از دارو های ضد التهاب را برای شما تجویز کند. یادتان باشد که نباید بی حسی ای که طولانی شده را نادیده بگیرید و باید حتما به دندانپزشک مراجعه کنید. از مصرف دارو ها و به کار گیری درمان های خودسرانه پرهیز کنید.

 

لطفا از کانال آپارات ما نیز بازدید کنید.

4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *