اثرات مکیدن پستانک در کودکان

اثرات مکیدن پستانک در کودکان


اثرات مکیدن پستانک در کودکان

شکستن عادت مکیدن پستانک در کودکان کار بسیار دشواری است و نیازمند مقدار زیادی تشویق است.والدین اغلب برای گرفتن کودکانشان از پستانک بسیار تلاش می کنند.

بحث و گفت و گوی های  زیادی در رابطه با درستی استفاده کردن از پستانک وجود دارد اما شواهدی موجود است که ثابت می کند این کار هم مفید است و هم مضر . این شواهد، با توجه به مقالات موجود در مجله ی کارشناسی بالینی دندانپزشکی عمومی شماره ژانویه / فوریه 2007 آکادمی دندانپزشکی عمومی ( AGD ).

این شواهد را بررسی می کنیم. جین ساکسمن، رئیس تحقیقات و دیپلمات هیئت آمریکایی دندانپزشکی کودکان، می گوید:

فواید مکیدن پستانک

 برخلاف باور رایج، برخی اثرات مثبت از مکیدن پستانک وجود دارد. یکی از آنها این است که این عادت، کمک به کاهش بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) می کند. کودکانی که با پستانک به خواب می روند به اندازه ی نوزادانی که پستانک ندارند عمیق نمی خوابند. مکیدن پستانک در خواب باعث می شود که نوزاد برای بیدار شدن از خواب عمیقی که می تواند منجر به توقف تنفس او باشد تحریک شود. هم چنین حس رضایت را برای نوزاد افزایش می دهد و منبع آسایش و آرامش به نوزادان می شود. ” با این حال، پدر و مادران باید از اثرات منفی مکیدن پستانک بر روی بهداشت دهان و دندان نوزاد آگاه باشند. سخنگوی آکادمی عمومی دندانپزشکی، لوک ماترانگا، می گوید:

عوارض مکیدن پستانک

 کودکان باید نهایتا تا سن 2 سالگی پستانک را رها کنند. تا سن 2سالگی هر گونه مشکل ترتیبی دندان یا استخوان در حال توسعه فک معمولا در یک دوره 6 ماهه بدون استفاده از پستانک اصلاح می شود. استفاده طولانی مدت از پستانک و مکیدن انگشت شست می تواند مشکلاتی با رشد مناسب دهان ، ترتیب دندان ها و تغییر در شکل از سقف دهان ایجاد کند. ” همچنین ارتباطی بین استفاده از پستانک و عفونت های حاد گوش میانی ( اوتیت میانی ) وجود دارد.

اثرات مکیدن پستانک در کودکان
اثرات مکیدن پستانک در کودکان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *